Portobello בגריל וטאקו Poblano עם פיקו דה גאלו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, שיני שום, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו טאקו Portobello עם פיקו דה גאלו, טאקו ירך עוף בגריל עם פיקו דה גאלו, ו טאקו דגים בגריל פסטו עם אבוקדו פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מערבבים את 6 החומרים הראשונים 1/8 מלח כפית בקערה קטנה.
הסר זימים מן החלק התחתון של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מניחים פטריות, בצל, ו poblano על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, ופטריות גריל ו poblano במשך 5 דקות בכל צד או עד מכרז. בצל גריל 6 דקות בכל צד או עד מכרז.
הסר מהחום. זרע poblano ולהסיר גזע, לחתוך פטריות poblano לרצועות דקות. קוצצים בצל, ומשלבים ירקות בקערה.
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה או עד השחמה קלה.
מוסיפים תערובת פטריות, הנותרים 3/8 כפית מלח, כמון; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים תערובת פטריות, פיקו דה גאלו, ואבוקדו באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל אחד עם 2 כפות גבינה.