Provencale ארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Provencale ארטישוק. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך יין, שאלוט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו טונה Provencale, Lambcarre Provencale, ו פרובנס חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את החלק התחתון של מחבת סאוט עם 1/8 כוס שמן זית וחום.
מוסיף את השום ואת השאלוט למחבת, ו לטגן עד חום בהיר בצבע.
מוסיף את הצדפות מפרץ ורוק שרימפס לטגן במשך 1 עד 2 דקות. אין לבשל צדפות ושרימפס.
במחבת סאוט נוספת מוסיפים את 1/8 כוס שמן הזית והחום הנותרים.
מוסיפים עגבניות, פטריות, מיץ לימון, מיץ צדפות, יין לבן וצלפים. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות. להפחית את הנוזל על ידי 25 אחוזים.
מוסיפים את מאכלי הים השמורים לתערובת של עגבניות ופטריות.
מוסיפים את הבצלים הירוקים. בקערה קטנה, לעשות מאני beurre על ידי שילוב של החמאה והקמח וערבוב עד הדבק נוצר.
הוסף את manie beurre לתערובת ולהקציף לשלב. להביא לרתיחה ולבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מניחים חצאי ארטישוק בקערת מרק תערובת מצקת מעל ארטישוק.