תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Provencale ארטישוק. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך יין, שאלוט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו טונה Provencale, Lambcarre Provencale, ו פרובנס חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים את החלק התחתון של מחבת סאוט עם 1/8 כוס שמן זית וחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את השום ואת השאלוט למחבת, ו לטגן עד חום בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הצדפות מפרץ ורוק שרימפס לטגן במשך 1 עד 2 דקות. אין לבשל צדפות ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שרימפס
4
הסר מהחום.
5
במחבת סאוט נוספת מוסיפים את 1/8 כוס שמן הזית והחום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים עגבניות, פטריות, מיץ לימון, מיץ צדפות, יין לבן וצלפים. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות. להפחית את הנוזל על ידי 25 אחוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מיץ צדפות
יין לבן
פטריות
עגבנייה
צלפים
7
מוסיפים את מאכלי הים השמורים לתערובת של עגבניות ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
עגבנייה
מאכלי ים
8
מוסיפים את הבצלים הירוקים. בקערה קטנה, לעשות מאני beurre על ידי שילוב של החמאה והקמח וערבוב עד הדבק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
הוסף את manie beurre לתערובת ולהקציף לשלב. להביא לרתיחה ולבשל במשך 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מניחים חצאי ארטישוק בקערת מרק תערובת מצקת מעל ארטישוק.