קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

Provencale ארטישוק

Provencale ארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Provencale ארטישוק. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך יין, שאלוט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו טונה Provencale, Lambcarre Provencale, ו פרובנס חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את החלק התחתון של מחבת סאוט עם 1/8 כוס שמן זית וחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את השום ואת השאלוט למחבת, ו לטגן עד חום בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את הצדפות מפרץ ורוק שרימפס לטגן במשך 1 עד 2 דקות. אין לבשל צדפות ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
4
הסר מהחום.
5
במחבת סאוט נוספת מוסיפים את 1/8 כוס שמן הזית והחום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים עגבניות, פטריות, מיץ לימון, מיץ צדפות, יין לבן וצלפים. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות. להפחית את הנוזל על ידי 25 אחוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץ צדפותמיץ צדפות
יין לבןיין לבן
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
7
מוסיפים את מאכלי הים השמורים לתערובת של עגבניות ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
מאכלי יםמאכלי ים
8
מוסיפים את הבצלים הירוקים. בקערה קטנה, לעשות מאני beurre על ידי שילוב של החמאה והקמח וערבוב עד הדבק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
הוסף את manie beurre לתערובת ולהקציף לשלב. להביא לרתיחה ולבשל במשך 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מניחים חצאי ארטישוק בקערת מרק תערובת מצקת מעל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה