Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר). המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בשר בקר, בשר חזיר, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בשר Puchero (תבשיל מקסיקני עם Hominy & ירקות ) , נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res), ו Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני).
הוראות
בסיר גדול, מניחים את הבשר, בשר חזיר, עוף, תירס, aliños, מלח ופלפל.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 40 דקות.
מוסיפים את הצ ' וריסוס, תפוחי אדמה, פלנטיין, יוקה וכרוב. המשך לבשל במשך 30 דקות נוספות או עד הירקות הם מזלג מכרז. מערבבים בכוסברה.לטעום ולהתאים את התיבול.
מגישים את המרק בקערות קטנות ומקשטים בכוסברה טרייה.
מניחים את שאר החומרים על צלחות בודדות מחלק את העוף, בשרים וירקות באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם הוגאו ומגישים עם אורז לבן ואבוקדו בצד.