תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר). המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בשר בקר, בשר חזיר, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בשר Puchero (תבשיל מקסיקני עם Hominy & ירקות ) , נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res), ו Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני).
הוראות
1
בסיר גדול, מניחים את הבשר, בשר חזיר, עוף, תירס, aliños, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 40 דקות.
מוסיפים את הצ ' וריסוס, תפוחי אדמה, פלנטיין, יוקה וכרוב. המשך לבשל במשך 30 דקות נוספות או עד הירקות הם מזלג מכרז. מערבבים בכוסברה.לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)
קסבה
4
מגישים את המרק בקערות קטנות ומקשטים בכוסברה טרייה.