Puttanesca בסגנון Panzanella
מתכון Puttanesca בסגנון Panzanellan מוכן תוך כ 15 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לך ממרח אנשובי, עגבניות שזיף, פלפל צ'ילי דובדבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פוטנסקה בסגנון עוף, ספגטי אלה פוטנסקה, בסגנון איטלקי, ו פסטה פוטנסקה ... נקה את סגנון הארונות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העגבניות, פטרוזיליה, בצל ופלפלים.
מקציפים יחד את EVOO, חומץ, רסק אנשובי, שום, פלפל צ ' ילה ומיץ לימון בקערה.
יוצקים מים על הלחם, ואז סוחטים את כיכר הלחם וקורעים אותה לחתיכות בגודל ביס. לזרוק את הלחם, תערובת ירקות וזיתים עם הרוטב.
הערה של קוק: לעטוף את הלחם רופף בנייר לילה כך שהוא הופך מעופש קצת קשה (אם זה הולך רחוק מדי, למקם אותו בשקית ניילון לילה). אם אתה עושה את הסלט מראש, אתה יכול לשלב את הירקות והפטרוזיליה בשקית ניילון resealable ולקרר אותם. בור וקוצצים את הזיתים ומחזירים אותם למכולה במקרר. אחסן את הרוטב במקרר והבא אותו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.