Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle עם פטריות פורצ'יני ו Crème Fraîche). המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות כפתור התינוק, שום, עלי פטרוזיליה ופרמג'יאנו-רג' יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ביצים מפונקות עם פטריות בר וקרם פרש, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו אפרסק וcrème Fraîche עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את porcinis מיובש בקערה ומכסים עם מים רותחים. מכסים בניילון נצמד, ונותנים להשרות במשך 30 דקות.
מסננים את הפטריות היטב, שומר את כל השריית נוזלים, בערך לקצוץ את porcinis.
מחממים את המטגן על גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את porcinis, פטריות כפתור, טימין, שום, שמן זית, ומלח ופלפל.
העברה לתנור הוכחה ישר צדדי 12 אינץ 'מחבת sautée ו broil 3 אינץ' מתחת למקור החום, זורק כל כמה דקות, עד הפטריות הם חום זהוב, על 15 דקות בסך הכל.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת. כאשר הפטריות מטוגנות, יוצקים את נוזל הפטריות השמורות ואת fraîche crème ולקרצף את כל חתיכות של פטריות מהחלק התחתון של המחבת. שמור על חום נמוך. מרתיחים את tagliatelle הטרי עד אל דנטה (כ 2 דקות, או על פי הוראות החבילה).
מסננים פסטה, הזמנה 2 כוסות של נוזל בישול. לזרוק את tagliatelle עם רוטב פטריות, הוספת מי פסטה לפי הצורך להרטיב. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומגישים מיד, עם פטרוזיליה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.