קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle עם פטריות פורצ'יני ו Crème Fraîche). המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות כפתור התינוק, שום, עלי פטרוזיליה ופרמג'יאנו-רג' יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ביצים מפונקות עם פטריות בר וקרם פרש, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו אפרסק וcrème Fraîche עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את porcinis מיובש בקערה ומכסים עם מים רותחים. מכסים בניילון נצמד, ונותנים להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים את הפטריות היטב, שומר את כל השריית נוזלים, בערך לקצוץ את porcinis.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מחממים את המטגן על גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את porcinis, פטריות כפתור, טימין, שום, שמן זית, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
העברה לתנור הוכחה ישר צדדי 12 אינץ 'מחבת sautée ו broil 3 אינץ' מתחת למקור החום, זורק כל כמה דקות, עד הפטריות הם חום זהוב, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת. כאשר הפטריות מטוגנות, יוצקים את נוזל הפטריות השמורות ואת fraîche crème ולקרצף את כל חתיכות של פטריות מהחלק התחתון של המחבת. שמור על חום נמוך. מרתיחים את tagliatelle הטרי עד אל דנטה (כ 2 דקות, או על פי הוראות החבילה).
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
TagliatelleTagliatelle
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים פסטה, הזמנה 2 כוסות של נוזל בישול. לזרוק את tagliatelle עם רוטב פטריות, הוספת מי פסטה לפי הצורך להרטיב. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומגישים מיד, עם פטרוזיליה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)