Quaglie con Pancetta (שליו עם פנצ'טה)
גשו לסופר וקנו שליו, פנקטה, שעועית בורלוטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה נהדר. נסו Quaglie con Pancetta (שליו עם Pancetta), ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו, ו Pancetta-הודו מרווה עם רוטב Pancetta-מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
בדוק שליו עבור עצמות או נוצות ומניח בקערת ערבוב.
מוסיפים פנצ ' טה, חומץ, שמן זית, דבש ופלפל שחור וזורקים למעיל. להפריש ולחמם גריל מראש. ב 12 עד 14 אינץ ' חום מחבת סאוט 4 כפות שמן זית עד עישון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וזהוב בהיר, על 4 עד 5 דקות.
חותכים את coppa לתוך julienne ולהוסיף למחבת עם הבצל.
מוסיפים את עלי המרווה ואת השעועית ואת החום התחתון בינוני ומבשלים את השעועית עד רך וריחני, על 7 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים בצד התנור.
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות של מלח. הכן אמבט מי קרח ליד התנור. זרוק את העירית לתוך המים הרותחים ומבשל 20 עד 30 שניות עד ירוק עמוק. מהר לדוג אותם עם עכביש לרענן באמבט הקרח.
הסר ולנקז היטב בין 2 מגבות.
מניחים את העירית בבלנדר עם השמן הנותר ומערבבים עד חלקה, 30 עד 45 שניות.
מסננים את pancetta מן המרינדה ומניחים במחבת nonstick קר.
מניחים מחבת על חום בינוני ומבשלים עד פריך וזהוב חום, על 8 עד 10 דקות
מסננים את השלווים מן המרינדה שלהם ומניחים את צד העור על החלק החם ביותר של הגריל. מבשלים עד בינוני נדיר בפנים, על 4 דקות בצד הראשון ו 2 דקות על הגב. בינתיים לסדר את השעועית על 4 צלחות נפרדות.
הסר את השליו מן הגריל ומניח על ערימות של שעועית. סדר את חתיכות pancetta סביב השעועית על הצלחת.
טפטוף עם שמן צ ' ייב ומגישים.