ניתן להכין את המתכון Queso Fundido עם פובלנוס חרוכים ודפנות בקירוב תוך שעה ו-30 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 973 קלוריות, 41 גרם חלבון ו-62 גרם שומן. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קורנישונים, שמן זית, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Queso Fundido, Queso Fundido ו-Queso Fundido.
הוראות
1
לפובלנוס והדפנות החרוכים: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרובולון, מגורר
ציוד שתשתמש בו
פרובולון, מגורר
2
שמים את הפובלנוס ישירות על גבי המבער על אש גבוהה, הופכים עם מלקחיים עד שהם נחרכים לגמרי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מניחים בקערה ומכסים במגבת ל-10 דקות. משפשפים את העור בידיים או במגבת נייר, מסירים את הגרעינים וחותכים לרצועות. לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כמו גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו גבינת הדגל של ביצ'ר,
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורנישונים מתוקים, להגשה
4
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורנישונים מתוקים, להגשה
5
מוסיפים פנימה את הבצל, מפזרים מלח ומטגנים עד להתקרמל, תוך ערבוב לעתים קרובות, 25 עד 30 דקות. לְהַזמִין. בינתיים, חוצים את תפוחי האדמה האצבעות לחצי וזורקים בקערה עם שמן זית, מחצית מהטימין, הרוזמרין ומחצית מהשום, ומפזרים מלח ופלפל. צולים על תבנית עם נייר אפייה עד להזהבה, 25 עד 30 דקות. זורקים את עגבניות הענבים עם שמן זית, מלח, סוכר, 2 ענפי טימין הנותרים וחצי ראש שום ומטפטפים חומץ בלסמי. צולים על תבנית עם נייר אפייה עד לריכוך ומתחיל להיחרך, 15 עד 20 דקות. ל-queso fundido: מגבירים את התנור ל-400 מעלות F. ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, ולאחר מכן מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים את החלב ומבשלים עד להסמכה, תוך טריפה מדי פעם, 8 דקות. מכבים את האש, מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב. התערובת תהיה דמוית בצק; הוא לא יתנקז עד שהוא ייכנס לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים את התערובת למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ' או לתבנית אפייה רדודה, ומפזרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים 6 דקות, מערבבים ואופים עוד 6 דקות, ואז מערבבים שוב. לשים מתחת לפטם עד שהגבינה משחימה בנקודות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
מגישים מיד עם דפנות הטבילה של הפובלנוס הצלוי, בצל מקורמל, אצבעות ועגבניות צלויות, קורנישונים, פרוסות באגט ונקניק מיובש. הערת הטבח: אם אין לך מבער גז, אתה יכול לצרוב את הפובלנוס שלך גם מתחת לפטם.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
בגט
Gherkins
גבינת חלב פרה מיושנת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים