Rabbit in Potacchio
ארנב ב Potacchio יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 638 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עגבניות משומר, קמח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת הארנב של מר מקגרגור, פאדג'ארנב, ו ארנב פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את חתיכות הארנב ולדלות בקמח. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת 14 אינץ', מחממים 6 כפות שמן זית עד רק עישון. מבשלים את חתיכות הארנב עד חום זהוב, 3 או 4 בכל פעם, ולהסיר לצלחת.
מסננים שמן ישן ומוסיפים חדש עם שאלוט, שום, רוזמרין וצ ' ילי ומבשלים עד רך שקוף, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, גרידה, עגבניות ויין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים חתיכות ארנב וטיטופים וחוזרים לרתיחה. חום נמוך ומבשל עד ארנב מבושל דרך, על 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.