Rajma (שעועית קארי)
Rajma (שעועית קארי) דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. זה מנות ראשונות יש 124 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש עלי כוסברה, עגבניות, פלפלים צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. . עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Rajma (שעועית קארי), ארוחת ערב הלילה: Punjabi Rajma (שעועית וקארי עגבניות), ו שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma).
הוראות
מניחים את שעועית לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות או לילה.
לטחון את הבצל, ג ' ינג ' ר, ושום לתוך משחה באמצעות מרגמה ועלי.
מחממים את השמן ואת ghee יחד בסיר לחץ על חום בינוני. מטגנים את פלפלים צ ' ילי אדום, זרעי כמון, וציפורן שלמה בשמן החם עד זרעי הכמון מתחילים להתיז; מערבבים את הדבק בצל לתוך התערובת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב. מתבלים עם כורכום הקרקע, כמון טחון וכוסברה טחון; להמשיך לבשל עוד כמה שניות לפני הוספת העגבניות. מבשלים עד העגבניות רכות לחלוטין.
מוסיפים את שעועית הכליה סחוטה לסיר הלחץ עם מספיק מים כדי לכסות; יוצקים את 2 כוסות מים בנוסף לסיר.
מוסיפים את הסוכר והמלח. סגור את סיר הלחץ ולהביא 15 קילו של לחץ; לבשל על 40 דקות. מנמיכים את החום נמוך ומבשלים עוד 10 עד 15 דקות. שחרר את הלחץ ופתח את התנור. מערבבים את garam masala ופלפל אדום טחון לתוך תערובת שעועית; מקשטים עם כוסברה קצוצה כדי לשרת.