Remoulade שורש סלרי שמנת עם אגוזי מלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Remoulade שורש סלרי שמנת עם אגוזי מלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. גשו לסופר וקנו ויניגרט ליין, אגוזי מלך, זרמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), סלרי-שורש Rémoulade, ו סלרי-רימול שורש (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין שפים גדולה וכבדה לחתוך את החלק העליון והתחתון של שורש הסלרי. לאחר מכן השתמש בסכין חיתוך יציב כדי להסיר את העור. להיות קצת אגרסיבי בקילוף. לאחר מכן, להשתמש מנדולינה או שפים סכין לחתוך את שורש הסלרי לתוך גפרורים 1/8 אינץ'. התוצאה הסופית צריכה להיות כ 1 פאונד.
מערבבים את קרם fraîche, ויניגרט ומיץ לימון בקערת ערבוב בינוני; מערבבים עד משולב היטב.
מוסיפים את שורש הסלרי, סלרי, אגוזי מלך, דומדמניות ופטרוזיליה. לזרוק את החומרים יחד עד מעורבב. מכסים ומקררים בין שעתיים לשמונה שעות לפני ההגשה.