קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Rigatoni עם כרובית בסגנון טוסקני פקורינו

Rigatoni עם כרובית בסגנון טוסקני פקורינו
Rigatoni עם כרובית בסגנון טוסקני פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 652 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, בצל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם, אפוי Rigatoni & נקניק, סגנון טוסקנה, ו סלט כרוב טוסקני גלם עם פקורינו.

הוראות

1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
במחבת סאוט 14 עד 18 אינץ', שמן חום עד רק עישון ולהוסיף בצל, מנטה ופלפל אדום. מבשלים עד רך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, להסיר עלים וליבת בסיס מן הכרובית לקצוץ לחתיכות 1/4 אינץ'. לשבור את הפרחים הרחק הליבה המרכזית וגודל אותם באופן דומה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
חותכים את הליבה לתוך 1/4 אינץ מטבעות ולזרוק את כל החלקים למחבת סאוט עם הבצל. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, ערבוב קבוע במשך כ -12 עד 15 דקות, עד כרובית הוא התרכך חום בהיר אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מבשלים את הריגטוני על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, כ -8 עד 12 דקות, ומתנקזים במסננת. לזרוק פסטה חמה למחבת עם כרובית ולהוסיף גבינה מגוררת, פלפל שחור ופטרוזיליה. לזרוק מעיל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי