Rigatoni עם כרובית בסגנון טוסקני פקורינו
Rigatoni עם כרובית בסגנון טוסקני פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 652 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, בצל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם, אפוי Rigatoni & נקניק, סגנון טוסקנה, ו סלט כרוב טוסקני גלם עם פקורינו.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
במחבת סאוט 14 עד 18 אינץ', שמן חום עד רק עישון ולהוסיף בצל, מנטה ופלפל אדום. מבשלים עד רך, על 5 עד 6 דקות.
בינתיים, להסיר עלים וליבת בסיס מן הכרובית לקצוץ לחתיכות 1/4 אינץ'. לשבור את הפרחים הרחק הליבה המרכזית וגודל אותם באופן דומה.
חותכים את הליבה לתוך 1/4 אינץ מטבעות ולזרוק את כל החלקים למחבת סאוט עם הבצל. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, ערבוב קבוע במשך כ -12 עד 15 דקות, עד כרובית הוא התרכך חום בהיר אבל לא רגשני.
מבשלים את הריגטוני על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, כ -8 עד 12 דקות, ומתנקזים במסננת. לזרוק פסטה חמה למחבת עם כרובית ולהוסיף גבינה מגוררת, פלפל שחור ופטרוזיליה. לזרוק מעיל ומגישים מיד.