ריגטוני עם שרימפס, קלמרי ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 937 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פסטה ריגטוני, קלמרי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו קלמרי עם רוטב לימון-בזיליקום, קלמרי מוקפץ עם עגבניות, בזיליקום, צימוקים וצנוברים, ו ריגטוני עם חצילים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חצי שרימפס בקערה בינונית. חצי חצי של קלמרי תשבץ לתוך 1/3 אינץ ' - widerings ומקום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
קוצצים גס שרימפותקלמרי; מניחים במעבד. באמצעות on / offturns, להתמזג עד תערובת שרימפס הוא finelychopped.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
העברה לקערה בינונית אחרת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בינתיים, חום 5 כפות שמן מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.