המתכון Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סיידר תפוחים, שמן canolan, חזה הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. נסו צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, סיידר תפוחים רוטב טורקיה, ו הודו בגריל תפוחים עם רוטב סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
3
מניחים את שד טורקיה בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף פאונד בקלילות עם פטיש בשר לעובי זוגי של כ 3/4 אינץ'. הניחו בצד בזמן המילוי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
מילוי
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרכך בשר
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מניחים את החמוציות בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום, ניקוז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הבצלים חתוכים לקוביות ומבשלים, ערבוב, עד בצל זהוב אבל לא חרוך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
8
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
מוסיפים לחם, חמוציות, פקאנים, 2 כפות טריות או 2 כפיות מרווה מיובשת ו 1/2 ל 3/4-מלאי עוף, בהתאם לעקביות של מלית; (אתה רוצה את התערובת להיות רטוב, אבל לא רטוב מדי, שכן טורקיה תשחרר לחות כאשר מבושל). מבשלים על אש נמוכה במשך כ 2 עד 3 דקות, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חמוציות
מרווה מיובשת
מילוי
פקאנים
טורקיה כולה
לחם
10
מלח ופלפל בתוך ומחוץ לשד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזה הודו
11
מורחים את המילוי על טורקיה, משאיר על 1 1/2 עד 2 אינץ ' חשוף בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
מורחים
טורקיה כולה
12
להפשיל ולאבטח בחוזקה עם חוט מטבח, מנסה לשמור על כל המילוי ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
13
חום 1 כף שמן קנולה בתנור הולנדי גדול או מחבת צלייה בגודל בינוני עד חם. צרוב ממולאים חזה הודו מכל הצדדים עד השחמה קלה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור הולנדי
14
מוסיפים בצל פרוס ומניה 1 1/2 כוסות עוף, מכסים בחוזקה וצולים בתנור עד טורקיה מגיעה 160 מעלות F כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך השכבה הפנימית של הבשר, על 60 עד 65 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
טורקיה כולה
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
15
הסר את שד טורקיה מהתנור ולהעביר ללוח חיתוך לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
1
מוסיפים סיידר תפוחים, מניה של 1/2 כוס עוף, חומץ ומרווה שנותרה לבצל, ציר עוף ומיצים במחבת הקלייה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מצטמצם ב -1/
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
סיידר תפוחים
חומץ
בצל
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2
לאט להוסיף את תערובת קורנפלור, ערבוב כל הזמן, ומבשלים 3 דקות יותר. הרוטב לא צריך להיות עבה, רק קצת עבה יותר מאשר jus. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכין רוטב 1/2 כוסות.