קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר

Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר
המתכון Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סיידר תפוחים, שמן canolan, חזה הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. נסו צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, סיידר תפוחים רוטב טורקיה, ו הודו בגריל תפוחים עם רוטב סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
3
מניחים את שד טורקיה בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף פאונד בקלילות עם פטיש בשר לעובי זוגי של כ 3/4 אינץ'. הניחו בצד בזמן המילוי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
מילוימילוי
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים את החמוציות בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום, ניקוז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הבצלים חתוכים לקוביות ומבשלים, ערבוב, עד בצל זהוב אבל לא חרוך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
מוסיפים לחם, חמוציות, פקאנים, 2 כפות טריות או 2 כפיות מרווה מיובשת ו 1/2 ל 3/4-מלאי עוף, בהתאם לעקביות של מלית; (אתה רוצה את התערובת להיות רטוב, אבל לא רטוב מדי, שכן טורקיה תשחרר לחות כאשר מבושל). מבשלים על אש נמוכה במשך כ 2 עד 3 דקות, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חמוציותחמוציות
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
מילוימילוי
פקאניםפקאנים
טורקיה כולהטורקיה כולה
לחםלחם
10
מלח ופלפל בתוך ומחוץ לשד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
11
מורחים את המילוי על טורקיה, משאיר על 1 1/2 עד 2 אינץ ' חשוף בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
מורחיםמורחים
טורקיה כולהטורקיה כולה
12
להפשיל ולאבטח בחוזקה עם חוט מטבח, מנסה לשמור על כל המילוי ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
13
חום 1 כף שמן קנולה בתנור הולנדי גדול או מחבת צלייה בגודל בינוני עד חם. צרוב ממולאים חזה הודו מכל הצדדים עד השחמה קלה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנור הולנדיתנור הולנדי
14
מוסיפים בצל פרוס ומניה 1 1/2 כוסות עוף, מכסים בחוזקה וצולים בתנור עד טורקיה מגיעה 160 מעלות F כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך השכבה הפנימית של הבשר, על 60 עד 65 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
15
הסר את שד טורקיה מהתנור ולהעביר ללוח חיתוך לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
1
מוסיפים סיידר תפוחים, מניה של 1/2 כוס עוף, חומץ ומרווה שנותרה לבצל, ציר עוף ומיצים במחבת הקלייה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מצטמצם ב -1/
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
חומץחומץ
בצלבצל
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
לאט להוסיף את תערובת קורנפלור, ערבוב כל הזמן, ומבשלים 3 דקות יותר. הרוטב לא צריך להיות עבה, רק קצת עבה יותר מאשר jus. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכין רוטב 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
3
הסר חוט משד טורקיה לחתוך לחתיכות עבה 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
4
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב