Roulade שוקולד מריר וחמוציות
Roulade שוקולד מריר & חמוציות לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 561 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 135 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ציפוי סוכר, חמאה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגיות חמוציות שוקולד מריר, עוגיות חמוציות שוקולד מריר, ו ביסקוטי שוקולד מריר חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
חמאה פח גדול (כ 30 ס "מ x 40 ס" מ) גליל שוויצרי קו הבסיס ואת הצדדים עם קלף אפייה. חמאה קלה על הקלף, אבק עם קמח רגיל להטות את כל עודף.
לנפות את הקמח להעלות את עצמו, אבקת אפייה וקקאו לקערה ומערבבים את השקדים הקרקע.
שים את הביצים ואת הסוכר גלגלית בקערת ערבוב גדולה ומכה, באמצעות מערבל יד חשמלי או שולחן, במשך 5-10 דקות עד חיוור, עבה ומשולש נפח. התערובת צריכה להשאיר עקבות כאשר המקצפים מורמים החוצה.
מקפלים את החומרים יבשים לתערובת הביצה באמצעות כף מתכת גדולה.
יוצקים לתוך הפח מוכן, ואז להטות את הפח מצד לצד עד שהוא מכוסה בשכבה אפילו של הבלילה ואת הפינות מלאים.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 12-15 דקות או עד המשרד למגע. בינתיים, להניח גיליון של אפייה קלף על משטח העבודה ומפזרים סוכר גלגלית.
אפשר הספוג להתקרר במשך 1 דקות לפני היציאה על הנייר מסוכר. לקלף את נייר הגיבוי, עם הצד הקצר פונה אליך, לגלגל את הספוג ממך, כך הקלף מסוכר מגולגל בתוך roulade. זה יעזור לך למלא ולגלגל אותו מאוחר יותר. להפריש עד קר לחלוטין.
כדי להפוך את המילוי, הכה את mascarpone עם גרידה כתומה. לפרוש את הספוג, להשליך את הנייר הפנימי באופן שווה להפיץ את mascarpone מעל, משאיר גבול אצבע רוחב סביב הקצוות. מכסים ברוטב חמוציות. באמצעות נייר אפייה חיצוני כדי לעזור, לגלגל את הספוג ממך בחוזקה ככל האפשר.
מעבירים למגש הגשה, מכסים באופן רופף ומקררים בזמן שאתה מכין את הציפוי.
עבור הזיגוג, להמיס את השוקולד בקערה חסינת חום על פני מחבת של מים רותחים פשוט, או מיקרוגל על גבוה במשך 2 דקות, תוך ערבוב באמצע. להפריש כ 10 דקות עד מקורר, אבל עדיין רך.
בינתיים, לנצח את החמאה ואת הדובדבן סוכר יחד עד חיוור וחלק.
יוצקים את השוקולד ומערבבים היטב כדי לשלב. להפריש עבור 20 דקות כדי להתקפל מעט לפני השימוש סכין צבעים כדי לכסות את roulade בציפוי. סמן עם מזלג כדי ליצור אפקט יומן. כדי לקשט, לסדר את חמוציות ועלי דפנה לאורך היומן. אבק עם קצת סוכר הדובדבן רק לפני ההגשה.
חותכים לפרוסות, מסירים חמוציות ועלי דפנה כדי לשרת. Roulade יכול להיות מורכב עד יום קדימה. קח את זה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני שאתה רוצה לשרת אותו, כדי לאפשר את המילוי ואת הדובדבן כדי לרכך.