קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

S. C. A. שביל לחם

S. C. A. שביל לחם
S. C. A. לחם שביל דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח לחם, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם תערובת שביל, שביל לערבב אפלסאוצ'י לחם, ו לחם תערובת שביל מייפל.

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, ממיסים דבש ושמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
מערבבים בשמן, מלח ו 4 כוסות קמח. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש במשך כ -15 דקות. הבצק צריך להיות רך כמו תחת של תינוק וזה לא צריך להידבק לידיים שלך. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות, עד כיכרות נשמע חלול כאשר בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים חם מהתנור או לתת מגניב ולאחסן מאוחר יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור