והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אספרסו, חמאה, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגיות סמורס - אין צורך במדורה, קומזיץ מרשמלו, סירות בננה., ו Cupcakes מדורה: S ' Mores עם קרם חמאה מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה 9 על 11 אינץ מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים את השוקולד בקערה גדולה על דוד כפול בבית רתיחה נמוכה. מערבבים את השוקולד עד נמס, ולאחר מכן לכבות את החום. בסיר נפרד, להביא את השמנת רק לרתיחה. מערבבים את האספרסו ואבקת צ ' ילה, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
שוקולד
אספרסו
קרם
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
קערה
סיר
3
מוסיפים את תערובת הקרם לשוקולד ומקציפים למרקם חלק ומבריק. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים את המרשמלו ומבשלים עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלו
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיף את ממרח וניל ופופקורן, ציפוי ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פופקורן
משחת וניל
6
לחצי מהתערובת של הפופקורן למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פופקורן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מפזרים חצי מהמלח ותערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מלח
8
מורחים את תערובת פופקורן הנותרים על גבי, מפזרים עם שאר המלח. להכניס למקרר עד סט.
מרכיבים שתצטרך
פופקורן
מורחים
מלח
9
לאחר מגניב מספיק כדי לטפל בקלות, לחתוך תחילה מלבנים ולאחר מכן למשולשים.
10
תן לשבת בטמפרטורת החדר עד מעט מוזנח.
11
לרסק 2 גיליונות של קרקרים גרהם בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
12
מניחים את המשולשים לתוך הפירורים ולחץ על הפירורים לתחתית וצדדים.
13
מניחים את המשולשים על תבנית אפייה ומעל עם כמה מרשמלו הנותרים. שים תחת המטאטא עד חום בהיר. למעלה עם חתיכה גדולה יותר של גרהם לקישוט.