Saag Aloo (צלחת בצד תרד ותפוחי אדמה)
Saag Aloo (מנות ראשונות תרד ותפוח אדמה) עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, יוגורט, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Saag Aloo (קארי תרד ותפוחי אדמה), Aloo Chana Masala / Aloo Chole / מנות ראשונות עבור Chapathi, ו Saag Aloo - איך לעשות Saag Aloo-קארי הודי צפון.
הוראות
פרבולי תפוחי האדמה עד מכרז.
וילט התרד על ידי הוספת אותו למסננת ושופך kettleful של מים רותחים על זה. להתרענן עם מים קרים, ולאחר מכן לסחוט את רוב המים החוצה. משתין במעבד מזון עם כוסברה עד חלקה.
במחבת גדולה, מחממים את השמן ומוסיפים את התבלינים.
תן להם לרחוש במשך דקה או שתיים לפני הוספת בצל, שום וצ ' ילי.
מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ולמעיל בתבלינים, ואז מוסיפים את התרד ומאפשרים לבשל במשך 10 דקות עד שכל הטעמים התפתחו.
מוסיפים את היוגורט ומיץ לימון, ואז מתבלים.