Salade Niçoise
Salade Niçoise נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חרדל דיז'ון, חסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Salade Niçoise, Salade Nicoise, ו Salade Nicoise.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות ולאחר מכן מערבבים את השעועית. המשך רותחים עד שעועית ותפוחי אדמה הם מכרז, על 5 דקות יותר.
לנקז ביסודיות. כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם לחתוך אותם לרבעים.
בינתיים, בקערת זכוכית או נירוסטה, להקציף יחד את החומץ, חרדל, מלח ופלפל.
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים. בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לזרוק את הרומיין עם 1/4 כוס של ויניגרט ולאחר מכן להעביר מגש או צלחות בודדות.
באותה קערה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף של ויניגרט וערימה אותם על גבי רומיין. חזור עם שעועית ירוקה והביצים, זורק כל אחד עם 1 כף של ויניגרט ולאחר מכן לסדר את זה על רומיין. מסדרים את האנשובי, צלפים, טונה, פימינטוס וזיתים בערימות על החסה. להעביר כל ויניגרט שנותר ליד השולחן.
המלצת יין: לערב אלגנטי בפטיו, למה לא למשוך את כל התחנות וליהנות שמפניה ros חגיגי עם סלט קלאסי זה. החומציות הגבוהה של השמפניה לעומת העושר של הטונה תוך עמידה בחומציות הוינגרי של הרוטב.