Scaloppine עגל עם אספרגוס רוטב שמנת Chanterelle
Scaloppine עגל עם אספרגוס ורוטב שמנת Chanterelle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חניתות אספרגוס צעירות, scaloppine עגל, שום כפית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר עגל או עוף עם רוטב שמנת זעפרן, Scaloppine עגל עם קולי אפונה האביב ואספרגוס, ו בשר עגל עם רוטב מרסלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים blanch את האספרגוס במשך 1 דקה. לצלול את האספרגוס חם במי קרח כדי לעצור את הבישול כדי לשמר את הצבע הירוק.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה מוסיפים את החמאה והשום הלא מלוחים ומבשלים עד ריחני, אבל לא חום.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד חום זהוב. להפוך את החום גבוה ולהוסיף ורמוט.
מוסיפים את הקרם ומבשלים עד מופחת על ידי 1/2, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. שמור רוטב chanterelle חם.
חותכים את scaloppine עגל ב 1/2 ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. מתבלים את הקמח במלח ופלפל.
להניח פרוסה של פרובולון ו 2 חתיכות של אספרגוס לבן על העגל.
מגלגלים את scaloppine עגל סביב פרובולון ואספרגוס לדלות קלות בקמח מתובל. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה ושמן זית.
מקום 3 לחמניות במחבת, צד התפר למטה, ומבשלים 30 שניות. הפעל את הלחמניות מעל ולצרוב את הצד השני במשך 30 שניות.
מעבירים לתבנית אפייה וממשיכים לצרוב את שאר הלחמניות.
אופים במשך כ 10 דקות עד הגבינה נמסה.
מגישים עם רוטב chanterelle.