תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Scamorza פאן מטוגן עם סלט ארוגולה ושני פסטו. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם חומץ יין, חומץ יין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Scamorza פאן-פריד עם סלט ארוגולה ושני פסטוס, תפוח-סלט ארוגולה עם גבינת עיזים וצדפות מטוגנות, ו סלט ארוגולה מנגו וגבינת עיזים מטוגנת פאנקו.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
על תבנית אפייה מעוטרת, לסדר את העגבניות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף עם שמן זית, העונה עם מלח וסוכר העליון עם אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
4
אופים במשך 1 שעה, עד העגבניות רכות אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. זרוק את האורגנו.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
בינתיים, במעבד מזון, מחית 3 כוסות של ארוגולה עם 1/4 כוס שמן זית עד חלקה. מתבלים במלח ומגרדים לקערה. מחק את מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חזה עוף רוטיסרי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת 1/2 כוס שמן הזית למעבד; מעבדים למחית גס ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
7
בקערה, לטאטא את vinegars עם שמן צמחי 1/2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מחממים מחבת לא דביקה. מטגנים את הגבינה מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב ופשוט מתחילים להמיס, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תעביר את הסקמורזה לצלחות.
10
בקערה גדולה, לזרוק את 9 כוסות הנותרים של ארוגולה עם ההלבשה. תלוש את הסלט על הצלחות לצד הגבינה. נקד את הגבינה עם הפסטו. מסדרים את פרוסות העגבניות סביב הסלט, טפטוף בשמן זית ומגישים מיד.