Scampi שרימפס אפוי
אם יש לך עלי רוזמרין, חלמון ביצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Scampi שרימפס אפוי, Scampi שרימפס אפוי, ו שרימפס רזה אפוי סקמפי עם סקווש ספגטי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
פיל, דווין, ופרפר השרימפס, משאיר את הזנבות על.
מניחים את השרימפס בקערת ערבוב ולזרוק בעדינות עם שמן זית, יין, 2 כפיות מלח, ופלפל 1 כפית. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה עושה את תערובת חמאה ושום.
בקערה קטנה, מועכים את החמאה הריכה עם השום, שאלוט, פטרוזיליה, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, גרידת לימון, מיץ לימון, חלמון ביצה, panko, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד בשילוב.
החל מהקצה החיצוני של צלחת gratin סגלגל 14 אינץ', לסדר את השרימפס בשכבה אחת לחתוך בצד למטה עם זנבות מסתלסל כלפי מעלה לכיוון מרכז המנה.
יוצקים את המרינדה הנותרים על השרימפס.
מורחים את תערובת החמאה באופן שווה על השרימפס.
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד חם תוסס. אם אתה אוהב את החלק העליון משחימים, מקום תחת broiler במשך 1 דקה.