Seitan תוצרת בית הטוב ביותר
Seitan תוצרת בית הטוב ביותר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 227 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלאי ירקות, מים, שמרים תזונתיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: Seitan תוצרת בית, סייטן צלוי תוצרת בית מרווה ובצל, ו Seitan ברביקיו תוצרת בית, מוגש בשלוש דרכים.
הוראות
מערבבים את קמח גלוטן החיוני פתיתי שמרים תזונתיים בקערה; להפריש. בקערה נפרדת, מערבבים את מלאי הירקות, 1/2 כוס רוטב סויה, רסק עגבניות, שום, גרידת לימון ותערובת תיבול.
יוצקים את החומרים הרטובים לתערובת הקמח ומערבבים עם מרית מוצקה. ללוש את הבצק עד הבצק הספוגי, אלסטי צורות, על 3 דקות.
מגלגלים את הבצק לצורת יומן וחותכים אותו ל-3 חלקים שווים.
שלב 1/2 כוס רוטב סויה ומים קרים בסיר גדול. מרק רותח צריך להיות קר מאוד כאשר אתה מוסיף את הבצק כדי לעזור לו לשמור על מרקם מוצק ולוודא כי זה לא להתפרק.
מניחים את חתיכות הבצק במרק הקר, מכסים חלקית את הסיר, ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, חלקית לכסות את הסיר, ומבשלים 1 שעה, הופך את חתיכות הבצק מדי פעם.
הסר את הסיר מהחום ולתת לגלוטן להתקרר במרק לפחות 30 דקות. כדי לאחסן את הגלוטן, לקרר, מכוסה במרק, במיכל אטום עד 5 ימים.
אם המתכון שלך קורא seitan, לחתוך את הגלוטן לחתיכות.
להוסיף שמן צמחי למחבת כבדה ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מוסיפים את חתיכות הגלוטן ומבשלים 20 דקות, הופכים את החלקים מדי פעם.