Seviche פירות הים של אריק ודבי דורש על 6 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם בצל מאווי, פלפל, מיץ אשכוליות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: פאייה פירות ים (Avec אריק), סביצ'ה פירות ים מעורבים, ו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר.
הוראות
1
מערבבים את ההליבוט, שרימפס, צדפות, מיץ לימון, ומיץ אשכוליות יחד בקערת זכוכית. מכסים, ומקררים לפחות 6 שעות עד ההליבוט הופך אטום.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הליבוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את הפלפל, פלפל חלפיניו, בצל, זיתים, זנגביל, סוכר, מלח, רסק עגבניות יחד בקערת זכוכית עד שלא יישארו חתיכות של רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אטריות ריגטוני מיובשות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מסננים את פירות הים, ומוסיפים לתערובת הירקות יחד עם העגבניות. מערבבים בעדינות עד בשילוב שווה, ואז לחזור למקרר כדי להירגע לפחות 15 דקות לפני ההגשה.