Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo)
המתכון Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo) מוכן בעוד כ-24 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4528 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 132 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פיצה סיציליאנית (sfincione), פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, ו פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים קמח, מלח ושמרים לקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מוסיפים שמן זית ומים ומערבבים בכפית עץ עד שלא נשאר קמח יבש. הבצק יהיה רטוב למדי. אין להוסיף עוד קמח. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 12 שעות ועד 3 ימים. בעוד הבצק מותסס, להפוך את פירורי הלחם ורוטב (שניהם יכולים להתבצע קדימה).
הפוך את פירורי הלחם: להתאים מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 149°.
מורחים פרוסות לחם על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד יבש לחלוטין, כ -30 דקות. לשבור את הלחם לחתיכות מחוספס עם הידיים ואז להעביר מעבד מזון.
מוסיפים שמן זית וגבינה ומעבדים לאבקה עדינה. להפריש עד מוכן לשימוש. פירורי לחם ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מחממים שמן זית ובצל במחבת sautée ישרה גדולה על חום גבוה בינוני עד רוחש. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חום זהוב עמוק, על 20 דקות בסך הכל.
מוסיפים אורגנו, פתיתי פלפל אדום, אנשובי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים עגבניות ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ואז להפחית לחום הנמוך ביותר האפשרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אדום עמוק, עשיר ועבה, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד. רוטב ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.
כאשר מוכנים להרכיב, מניחים אבן אפייה ישירות על החלק התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 232°.
יוצקים חצי שמן בתחתית תבנית אפיית אלומיניום מעוטרת. בזהירות להסיר את הבצק מהקערה וליצור אותו לכדור.
יוצקים את שאר השמן על החלק העליון ואת המעיל עם הידיים.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. הבצק צריך להתפשט בעיקר כדי למלא את המחבת. בעדינות למתוח ולעצב אותו כדי למלא את הקצוות.
בזהירות להפיץ שכבה נדיבה של רוטב בתוך 1/4 אינץ ' של הקצוות של הבצק, דואג לא לרוקן את הבצק יתר על המידה (ייתכן שלא צריך את כל הרוטב). הרוטב יתפשט טוב יותר אם הוא מותר לבוא לטמפרטורת החדר הראשון.
מוסיפים שכבה של גבינה מגורדת. למעלה כל המשטח העליון עם פירורי לחם גביני (ייתכן שלא צריך את כל הפירורים).
אופים ישירות על האבן עד העליון הוא חום זהוב התחתון הוא פריך תוסס כאשר אתה להציץ עם מרית מתכת, על 25 דקות בסך הכל, סיבוב פעם אחת חצי דרך דרך דרך בישול.
הסר מהמחבת באמצעות מרית מתכת דקה ולהעביר ללוח חיתוך.