קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo)

Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo)
המתכון Sfincione (פיצת ראש השנה הסיציליאנית עם פירורי לחם, בצל, ו Caciocavallo) מוכן בעוד כ-24 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4528 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 132 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פיצה סיציליאנית (sfincione), פסטה סרדינים בסגנון סיציליאני עם פירורי לחם, ו פסטה סיציליאנית עם דג חרב, שומר, נענע ופירורי לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים קמח, מלח ושמרים לקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים שמן זית ומים ומערבבים בכפית עץ עד שלא נשאר קמח יבש. הבצק יהיה רטוב למדי. אין להוסיף עוד קמח. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 12 שעות ועד 3 ימים. בעוד הבצק מותסס, להפוך את פירורי הלחם ורוטב (שניהם יכולים להתבצע קדימה).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הפוך את פירורי הלחם: להתאים מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 149°.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מורחים פרוסות לחם על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד יבש לחלוטין, כ -30 דקות. לשבור את הלחם לחתיכות מחוספס עם הידיים ואז להעביר מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מוסיפים שמן זית וגבינה ומעבדים לאבקה עדינה. להפריש עד מוכן לשימוש. פירורי לחם ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1
מחממים שמן זית ובצל במחבת sautée ישרה גדולה על חום גבוה בינוני עד רוחש. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חום זהוב עמוק, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים אורגנו, פתיתי פלפל אדום, אנשובי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ואז להפחית לחום הנמוך ביותר האפשרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אדום עמוק, עשיר ועבה, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד. רוטב ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
כאשר מוכנים להרכיב, מניחים אבן אפייה ישירות על החלק התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
יוצקים חצי שמן בתחתית תבנית אפיית אלומיניום מעוטרת. בזהירות להסיר את הבצק מהקערה וליצור אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
יוצקים את שאר השמן על החלק העליון ואת המעיל עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. הבצק צריך להתפשט בעיקר כדי למלא את המחבת. בעדינות למתוח ולעצב אותו כדי למלא את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
תן לעלות עוד 30 דקות.
9
בזהירות להפיץ שכבה נדיבה של רוטב בתוך 1/4 אינץ ' של הקצוות של הבצק, דואג לא לרוקן את הבצק יתר על המידה (ייתכן שלא צריך את כל הרוטב). הרוטב יתפשט טוב יותר אם הוא מותר לבוא לטמפרטורת החדר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מוסיפים שכבה של גבינה מגורדת. למעלה כל המשטח העליון עם פירורי לחם גביני (ייתכן שלא צריך את כל הפירורים).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
טפטוף עם עוד שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
אופים ישירות על האבן עד העליון הוא חום זהוב התחתון הוא פריך תוסס כאשר אתה להציץ עם מרית מתכת, על 25 דקות בסך הכל, סיבוב פעם אחת חצי דרך דרך דרך בישול.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
הסר מהמחבת באמצעות מרית מתכת דקה ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מגישים באופן מיידי.