Shakkara (מתוק) Pongal
Shakkara (מתוק) Pongal נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. אם יש לכם ghee, קשיו, צימוקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו Thinai Sakkarai Pongal - דוחן Foxtail מתוק Pongal, Varagu Arisi Ven Pongal-Kodo Millet Pongal, ו מתכון מתוק pongal (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את הגהי במחבת גדולה על אש בינונית; מטגנים את הקשיו והצימוקים בג ' י המומס עד שהקשיו חומים והצימוקים מתחילים להשמין, כ-5 דקות.
הסר את קשיו וצימוקים מהמחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את העדשים למחבת ומטגנים בגהי עד ריחני; מערבבים את האורז, החלב, הג ' רגרי והסוכר לתוך העדשים. להפחית את החום נמוך לבשל עד האורז הוא רך, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על לח, על 30 דקות.
מערבבים את קשיו, צימוקים, הל, קמפור אכיל לתערובת כדי לשרת.