קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

Skillet Huevos Rancheros

Skillet Huevos Rancheros
מתכון מחבת Huevos Rancheros מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חלפיניו, ביצים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מחבת Huevos Rancheros, מחבת Huevos Rancheros, ו מחבת - עלומה Huevos Rancheros.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומבשלים עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את השום, jalapenos וכמון ומבשלים עד ריחני והתרכך, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
4
מוסיפים את העגבניות ומאפשרים לבשל עד שהם מתרככים, ואז לשבור אותם עם כף עץ או מחית תפוחי אדמה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת, תיבול לפי הטעם, ומבשלים עד מעובה, 8 עד 10 דקות. מנמיכים את החום, מערבבים את השעועית ולאחר מכן לעשות בארות ברוטב ולהוסיף את הביצים לתוך אותם. מכסים ומבשלים עד הלבנים יש להגדיר, על 5 דקות. מחלקים את הטורטיות בין 4 צלחות בזהירות מצקת את הביצים יחד עם תערובת שעועית ועגבניה. למעלה עם כוסברה מוגש עם לימונים ופרוסות אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.