קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

Snickerdoodle Macarons

Snickerdoodle Macarons
עוגיות עוגיות קינמון הן ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 98 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מקינוח הנערה הראשונה יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Macarons Snickerdoodle, מקרונים, ו כיצד להכין מקרונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
For the macarons:Stack two baking trays on top of each other. Line with a silicone baking mat or parchment paper.Process almond meal with confectioners’ sugar in a food processor. Sieve out any large bits of almond.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
Combine sugar and water in a saucepan.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
Heat on medium until all the sugar is dissolved.Meanwhile, place 75g of egg whites in a mixer bowl with the whisk attachment.Continue cooking until the sugar syrup reaches 118 C/245 F. While the sugar is cooking, begin whisking the egg whites. They should reach stiff peaks by the time the syrup is at 245 F. If it whips too fast, turn down or turn off the mixer.Turn the mixer speed to low. Carefully pour the sugar syrup in a slow stream into the mixer.Turn the mixer speed to high and let the meringue whip for several minutes until it has cooled and appears glossy and firm.In a large bowl, combine the almond meal mixture with the remaining 75g of egg whites until partially combined.Scoop the meringue on top of the almond meal mixture. Using a spatula or dough scraper, carefully fold the meringue in, trying not to deflate it. The final batter should be thick and flow slowly like magma. Do not overmix.Scoop the batter into a piping bag fitted with a ½” diameter plain tip. Pipe 1 ½” rounds of batter onto the prepared baking sheets.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מגרד בצקמגרד בצק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
Let the sheets sit for about 20 minutes to let the shells harden.Meanwhile, preheat the oven to 160 C/320 F.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
Bake one set of macarons for 15 minutes, rotating once.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
Let tray cool for a few minutes before removing from the silicone mat.
1
Combine the sugar and egg whites in a medium heatproof bowl and place over a pan of simmering water.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
Whisk the sugar mixture constantly over heat until the sugar is dissolved and the mixture looks smooth and shiny, about 3 minutes.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
Remove mixture from heat and pour into a stand mixer bowl.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
Whisk on medium speed for about 5 minutes until the mixture has cooled.Switch to the paddle attachment and with the speed on low, add the butter a few pieces at a time, beating until smooth.When all the butter has been added, beat the buttercream on medium-high speed for about 6-10 minutes until it is very thick and smooth.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
Add in the vanilla extract and ground cinnamon, and beat to combine.The buttercream is ready to be used.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
6
Place a piece of plastic wrap against the surface until you are ready to use it to prevent it from drying out.To Assemble:Fill a pastry bag fitted with a round tip with the buttercream.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
Place macarons on a sheet pan with their flat bottoms facing up. Pipe about 1 teaspoon buttercream in the center of half the macarons.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
Place the remaining macarons on top, pressing down slightly to spread the filling to the edges.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים