Sombrero Fajitas
Sombrero Fajitas יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 599 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, סטייק חצאית בקר, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . וזה די טוב. נסו עוגת סומבררו, סומבררו ורוד, ו התפשטות סומבררו (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סטייקים עם אבקת שום ותיבול fajita, וחותכים לרצועות 1 1/2 אינץ'. תניח בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד רק פריך וחום. מערבבים בצל קצוץ, פלפל, וכוסברה למחבת עם הבייקון.
מוסיפים רצועות סטייק, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, על 7 דקות. מערבבים עגבניות, חום דרך; להסיר מהחום, העליון עם גבינת מונטריי ג ' ק.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.