Spanakopita
Spanakopita יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 65 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, פילו, פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 123 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 40%. מתכונים דומים: Spanakopita, Spanakopita, ו עוגת סיר Spanakopita.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ואז לבשל תרד, ערבוב, עד נבול ורך, על 4 דקות.
הסר מחום וקריר, כ -10 דקות. לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר, ואז קוצצים גס.
מעבירים לקערה ומערבבים בפטה, אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
ממיסים את הנותרים 1 מקל חמאה בסיר קטן, ואז מגניב.
מכסים מחסנית פילו עם 2 גיליונות חופפים של ניילון לעטוף ולאחר מכן מגבת מטבח dampened.
קח 1 פילו גיליון מחסנית ולסדר על משטח עבודה עם צד ארוך קרוב אליך (שמירה על הסדינים הנותרים מכוסה) ומברשת עם קצת חמאה. למעלה עם עוד גיליון פילו ומברשת עם יותר חמאה.
חותכים מרוח פילו מחסנית לרוחב לתוך 6 (בערך 12 - על ידי 2 3/4 אינץ') רצועות.
שים כפית גדושה של מילוי ליד פינת 1 של רצועה על הקצה הקרוב אליך, ואז לקפל את הפינה של פילו מעל כדי לצרף מילוי וליצור משולש. המשך קיפול רצועה( כמו דגל), שמירה על צורת משולש. שים משולש, צד התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה מברשת למעלה עם חמאה. הפוך יותר משולשים באותו אופן, באמצעות כל פילו.
אופים משולשים באמצע התנור עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר מעט.
משולש מאפה יכול להיווצר, אבל לא אפוי, 3 ימים קדימה. מסדרים שכבה 1 בשקיות פלסטיק אטומות כבדות dty, ואז להקפיא.
אופים מאפים קפואים (לא להפשיר) באותו אופן כמו לעיל.