קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות70
מגזין

Spanakopita (עוגת תרד יוונית)

Spanakopita (עוגת תרד יוונית)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spanakopita (פשטידת תרד יוונית). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 616 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אורז, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Spanakopita (עוגת תרד יוונית), Spanakopita (עוגת תרד יוונית), ו Spanakopita (עוגת תרד יוונית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסף את התקצור ואת הדופק עד התערובת דומה קמח תירס מעורבב עם חתיכות בגודל אפונה, על 10 פעמים. בעוד המנוע פועל, טפטוף במים עד הבצק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד, ומקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
גריז 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה. מחלקים את הבצק לשניים; לוחצים חצי מהבצק למעלה ומסביב לחלק הפנימי של המחבת. מניחים את הבצק הנותר בצד מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
קו המחבת עם לסכל ולמלא עם שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים את הבצק במשך 20 דקות ולהסיר את השעועית ואת רדיד. המשך לאפות את הקרום עד חום זהוב, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תן למחבת להתקרר על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים את התרד, לאט לאט (מוסיפים עוד כמו wilts אצווה הקודם), ומבשלים, ערבוב, עד נבול לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה, השמיר והבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מסננים את תערובת התרד במסננת בכיור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
לאחר התרד הוא מגניב, מערבבים את הפטה ומפיצים את התערובת לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
מגלגלים את הבצק הנותר על משטח משוריין היטב, לתוך מלבן גדול מספיק כדי לכסות את תבנית האפייה. למעלה התרד עם הבצק וצביטה סביב הצדדים לאטום. להבקיע את החלק העליון של העוגה במרכז, לצחצח את פני השטח של הבצק עם ביצה לשטוף, ואופים עד חום זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את העוגה מהתנור, תן להתקרר, לחתוך לריבועים ולהגיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®