Spanakopita (עוגת תרד יוונית)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spanakopita (פשטידת תרד יוונית). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 616 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אורז, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Spanakopita (עוגת תרד יוונית), Spanakopita (עוגת תרד יוונית), ו Spanakopita (עוגת תרד יוונית) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח עד בשילוב.
הוסף את התקצור ואת הדופק עד התערובת דומה קמח תירס מעורבב עם חתיכות בגודל אפונה, על 10 פעמים. בעוד המנוע פועל, טפטוף במים עד הבצק נוצר.
טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד, ומקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
גריז 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה. מחלקים את הבצק לשניים; לוחצים חצי מהבצק למעלה ומסביב לחלק הפנימי של המחבת. מניחים את הבצק הנותר בצד מכוסה בניילון נצמד.
קו המחבת עם לסכל ולמלא עם שעועית יבשה.
אופים את הבצק במשך 20 דקות ולהסיר את השעועית ואת רדיד. המשך לאפות את הקרום עד חום זהוב, כ 10 דקות יותר.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מוסיפים את התרד, לאט לאט (מוסיפים עוד כמו wilts אצווה הקודם), ומבשלים, ערבוב, עד נבול לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה, השמיר והבצל הירוק.
מסננים את תערובת התרד במסננת בכיור ולתת מגניב.
לאחר התרד הוא מגניב, מערבבים את הפטה ומפיצים את התערובת לתוך הקרום.
מגלגלים את הבצק הנותר על משטח משוריין היטב, לתוך מלבן גדול מספיק כדי לכסות את תבנית האפייה. למעלה התרד עם הבצק וצביטה סביב הצדדים לאטום. להבקיע את החלק העליון של העוגה במרכז, לצחצח את פני השטח של הבצק עם ביצה לשטוף, ואופים עד חום זהוב, כ 40 דקות.
הסר את העוגה מהתנור, תן להתקרר, לחתוך לריבועים ולהגיש.