Spareribs מזוגגות בסגנון סיני
Spareribs מזוגג בסגנון סיני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 955 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ג'ינג'ר, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף מזוגג בסגנון סיני, 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני, ו Spareribs הסיני.
הוראות
מניחים spareribs, צד בשרי למעלה, במחבת צלייה רדודה גדולה. לעבד 1/2 מרק כוס ו 6 החומרים הבאים במעבד מזון.
שלב עם מרק 1 1/2 כוסות הנותרים, ויוצקים על צלעות. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף, להגדיר בשליש התחתון של התנור, ואופים ב 325 במשך 2 שעות 30 דקות או עד הבשר רך.
הסר צלעות מחבת, ויוצקים נוזל בישול לסיר כבד גדול.
מוסיפים מיץ לימון, סוכר חום וסירופ תירס, ומרתיחים, חשופים, 15 דקות על חום גבוה או עד סמיך וסירופ. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
להחזיר צלעות למחבת, מברשת בנדיבות עם זיגוג.
אופים ב 375 במשך 15 עד 20 דקות, צחצוח פעמיים יותר עם זיגוג, עד משחימים עשירים מנצנץ. מחלקים צלעות ומגישים.