Spice-שפשף עוף מטוגן דרומי
זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 24 שעות. אם יש לך אבקת צ'ילה, קמח, ירכיים עוף ומקלות תיפוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו עשב ותבלינים עוף מטוגן דרומי, Spice שפשף עוף, ו תבלין הודי שפשף עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את כל התבלינים. מעיל כל חתיכת עוף בנדיבות עם לשפשף תבלין.
העברה לשקית Ziploc גדולה.
מניחים במקרר, ולתת להשרות לפחות 24 שעות.
במחבת ברזל יצוק, למלא באמצע הדרך עם שמן קנולה, וחם על חום בינוני גבוה. בקערה גדולה, להוסיף חלב חמאה. בקערה גדולה נוספת, מוסיפים קמח. טובלים כל חתיכת תבלין-שפשף עוף לתוך קמח, חלב חמאה ובחזרה לתוך הקמח.
מוסיפים את השמן התחמם, מנמיכים אותו אם הוא חם מדי. עבודה בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות, לבשל עוף עד חום זהוב בכל צד, מפנה מדי פעם עד לעשות, על 10 עד 12 דקות. ודא חתיכות עוף לרשום 180° על מדחום בשר.
מפזרים מלח, ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.