Strozzapreti של אנדרו Carmellini עם נקניק, ענבים ויין אדום
הסטרוזפרטי של אנדרו קרמליני עם נקניק, ענבים ויין אדום עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1323 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקניקיות, חומץ יין, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני.
הוראות
חותכים את הענבים לחצי לאורכו.
מערבבים את הענבים, היין, הסוכר והחומץ ומניחים במיכל מכוסה במקרר למשך הלילה (לפחות 8 שעות).
בסיר בינוני, להביא את תערובת ענבים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים לרתיחה עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -10 דקות, ואז מסירים מהחום.
חותכים את תרמילי הנקניקיות לפתוח ולהסיר את הבשר. השליכו תרמילים. שים סיר גדול של מים על להרתיח עבור הפסטה.
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבשר והחום, ערבוב לשבור את הבשר כמו שאתה הולך, על 5 דקות.
כשהבשר מתחיל להשחים, מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל, מערבבים היטב, עד שהנקניק משחים היטב והבצל מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את עלי המרווה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את תערובת הענבים ומערבבים היטב.
כאשר המים מגיעים לרתיחה, לבשל את הפסטה עד רק אל דנטה (לחסר דקה אחת מהכיוונים על החבילה).
מסננים אבל לא לשטוף, שמירה על כמה כפות של מי פסטה.
מוסיפים את הפסטה לתערובת הנקניקיות ומערבבים במשך 1 דקה, מוסיפים כף של מי פסטה בכל פעם רק כדי להרטיב. לכבות את החום, להוסיף חמאה, גבינה, ופלפל שחור, ערבוב היטב.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד, עם תוספת גבינה.