קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

Strozzapreti של אנדרו Carmellini עם נקניק, ענבים ויין אדום

Strozzapreti של אנדרו Carmellini עם נקניק, ענבים ויין אדום
הסטרוזפרטי של אנדרו קרמליני עם נקניק, ענבים ויין אדום עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1323 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נקניקיות, חומץ יין, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני.

הוראות

1
חותכים את הענבים לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
2
מערבבים את הענבים, היין, הסוכר והחומץ ומניחים במיכל מכוסה במקרר למשך הלילה (לפחות 8 שעות).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ענביםענבים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בסיר בינוני, להביא את תערובת ענבים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים לרתיחה עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -10 דקות, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
חותכים את תרמילי הנקניקיות לפתוח ולהסיר את הבשר. השליכו תרמילים. שים סיר גדול של מים על להרתיח עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הבשר והחום, ערבוב לשבור את הבשר כמו שאתה הולך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
כשהבשר מתחיל להשחים, מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל, מערבבים היטב, עד שהנקניק משחים היטב והבצל מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מוסיפים את עלי המרווה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים את תערובת הענבים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
10
כאשר המים מגיעים לרתיחה, לבשל את הפסטה עד רק אל דנטה (לחסר דקה אחת מהכיוונים על החבילה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
מסננים אבל לא לשטוף, שמירה על כמה כפות של מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
מוסיפים את הפסטה לתערובת הנקניקיות ומערבבים במשך 1 דקה, מוסיפים כף של מי פסטה בכל פעם רק כדי להרטיב. לכבות את החום, להוסיף חמאה, גבינה, ופלפל שחור, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד, עם תוספת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה