Tagliarelle עם חמאת כמהין
Tagliarelle עם חמאת כמהין דורש על 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1142 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן, חמאת כמהין, פסטה צ'יפריאני טליארל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. נסו Tagliarelle עם חמאת כמהין, לובסטר בנוסח חמאה, רביולי מוסקד דה פרובאנס, רוטב חמאה כמהין, ו עוגיות כמהין חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1 כף מלח לסיר גדול של מים ומביאים לרתיחה.
בינתיים, במחבת גדולה (12 אינץ') saute, מחממים את השמנת על חום בינוני עד שהוא מגיע לרתיחה.
מוסיפים את חמאת הטראפל, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, מנמיכים את החום לנמוך מאוד, ומערבלים את החמאה עד שהיא נמסה. להתחמם על חום נמוך מאוד.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים 3 דקות, בדיוק. (אם אתה לא משתמש בפסטה צ ' יפריאני, בצע את ההוראות על החבילה.) כאשר הפסטה מבושלת, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
מוסיף את הפסטה סחוטה למחבת סאוט ולזרוק אותו עם תערובת כמהין שמנת. ככל שהפסטה סופגת את הרוטב, מוסיפים כמה שיותר ממי הבישול השמורים לפי הצורך כדי לשמור על הפסטה מאוד קרמית.
מגישים את הפסטה בקערות רדודות ומקשטים כל מנה עם קומץ נדיב של עירית ופרמזן מגולח.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים מיד.