קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

Tamales טורקיה עם שומה כושי

Tamales טורקיה עם שומה כושי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? טמל הודו עם שומה כושי יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי בננה, שומן חזיר, שומה כושי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו Poblano ממולא עם רוטב כושי שומה, Tamales עוף וצמחוני עם רוטב שומה אדום, ו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו הסדר ספינת קיטור.
2
הסר את עלי הבננה מן החבילה; בעדינות להתפתח ולנגב נקי עם מטלית לחה נקייה. עם מספריים מטבח, לגזור שמונה 12 x 10 אינץ מלבנים. לקרוע רצועות דקות ארוכות מן העלים הנותרים לשמש" מחרוזת " קשרים עבור החבילות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
מניחים את חתיכות טורקיה בסיר בגודל בינוני עם בצל, שום, פלפל, ו 1 כפית מלח (או לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות (כ 4 כוסות) ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, מכוסה חלקית, עד הבשר נופל את העצמות, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר את חתיכות טורקיה מן המרק (אשר יכול להיות מתוח ולשמור למטרה אחרת); כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור לקרוע את הבשר לחתיכות ארוכות. אתה צריך בערך 2 כוסות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
בסיר קטן, מחממים את השומה לרתיחה מעל חום בינוני, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 5 דקות. מערבבים את טורקיה מגורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מניחים את השומן בקערת ערבוב או קערה גדולה של מערבל חשמלי להגדיר במהירות בינונית. עם כף עץ או להבי המיקסר, להכות במשך 1 עד 2 דקות, עד סודה במקצת. להתחיל להכות במסא קומץ בכל פעם, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. בשלב זה אתה חייב לעשות שיחת שיפוט — אם או לא להוסיף קצת נוזל. העקביות צריכה להיות של דייסה עבה מאוד, דביק. כאשר עובדים עם מאסה עשוי מאסה קרינה לפעמים אני מוצא כי אני צריך להוסיף 5 עד 6 כפות של מים או ציר עוף כדי להשיג עקביות זו. עם קבוצות אחרות, אני לא צריך להוסיף שום נוזל. כאשר עקביות הרצוי הוא הגיע, להכות את הנותרים 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
דגנים חמיםדגנים חמים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שומן חזירשומן חזיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הכינו את חבילות עלי הבננה. בקצרה להחזיק כל אחד מלבנים לחתוך מעל להבה פתוחה כדי להפוך אותם גמישים יותר, או מקום במשך כמה שניות על מחבת חמה. מחסנית אותם על ידי משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים גוש 1/2 כוס של תערובת מאסה על כל אחד. עם החלק האחורי של כף, לשטח את מאסה מעט לצורה סגלגלה. כפית על 1/4 כוס של טורקיה מול מילוי מעל מאסה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
מקפלים מעל הקצוות ימינה ושמאלה של מלבן אחד לכיוון השני, חופפים מעט. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים אחד כלפי השני. אתה צריך להיות מסודר שטוח מנות (בדרך כלל על 5 X 4 אינץ ' אם אתה מתחיל עם 14 x 11 אינץ מלבן). לקשור באופן מאובטח עם קשרים "מחרוזת" עלה.
11
מקום באוניית הקיטור. Tamales בננה עלה צריך לשכב על פלטפורמה שטוחה כגון מתלה חוט הרים הרבה מעל רמת המים הרותחים. מסדרים אותם בשכבות לפי הצורך, בצד התפר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
12
מניחים כמה חתיכות בננה נוספת על גבי כדי לעזור לספוג קיטור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
13
יוצקים מים רותחים לתחתית המחבת לעומק של 1 עד 2 אינץ', מכסים בחוזקה, ואדים על חום בינוני במשך 1 שעה. שמור קומקום של מים חמים על צורב אחר; מדי פעם לבדוק את מפלס המים באוניית הקיטור ולחדש לפי הצורך, תמיד מגן על הפנים שלך מן הקיטור. כאשר הם נעשים, להסיר את המכסה ולתת tamales לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה. כל אורח פותח את עצמו.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
* עלי בננה ניתן למצוא קפואים בחנויות מכולת באמריקה הלטינית. מרטינז ממליץ לקנות חבילה נוספת במקרה שרבים מפוצלים קשה מדי לשימוש (וזה נפוץ למדי).* עבור מתכון זה, הדבק השומה צריך להיות דליל לעקביות של מרק שמנת לפני המדידה. כדי לקבל 1 1/2 כוסות רוטב, להשתמש כ 1/2 גביע להדביק שומה 1 כוס ציר עוף, רצוי תוצרת בית (ראה להלן). מתכון השומה עושה כ 4 כוסות של דבק-השארית יכולה להיות קפואה ומשמשת רוטב לתרנגול הודו או עוף.* שומן חזיר Oaxacan יש טעם ייחודי, אגוזים ועקביות חצי נוזלי כי הם רחוק מאוד מן המוצרים המסחריים פלאפי, hydrogenated זמין בארה " ב ב tamales, שבו שומן הוא מרכיב עיקרי, ההבדל הוא עצום. על פי מרטינז, שומן חזיר עשוי קטן באמריקה הלטינית או במזרח אירופה הקצב עושה תחליף הגון, אבל טיוח זה בעצמך יפיק את התוצאות הטובות ביותר. כדי הביתה-לעבד שומן חזיר, להתחיל עם 3 קילוגרמים טריים (לא מלוח או מעושן) שומן חזיר, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (מצמרר או מקפיא חלקית את השומן יגרום משימה זו פחות מבולגן).
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
שומן חזירשומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שומן חזירשומן חזיר
2
מניחים את השומן במחבת גדולה, עמוקה צלייה או תנור הולנדי רדוד עם צדדים עבים, דואג לא קהל החתיכות יחד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 30 דקות, עד השומן הוא שניתנו חלקית ואת חתיכות חתוכים לקוביות הם קצת פריך אבל לא מבושל לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את הנוזל הצלול לתוך מיכל גבוה, צר ולהניח בצד את cracklings וכל שאריות גרגירים. שאריות, שנקרא אסיאנטו, עושה התפשטות טעימה על טורטיות. הפיצוחים יכולים להיות ניתנים עוד יותר כדי לייצר אצווה שנייה של שומן חזיר. (למידע נוסף, עיין באתר האינטרנט של מרטינז, www.zarela.com.) אתה צריך בערך 3 כוסות של שומן בהיר, חיוור שיזוף. מקררים עד מוצק, לכסות בחוזקה, ולאחסן עד שבוע במקרר או ללא הגבלת זמן במקפיא.* מאסה הוא בצק שעשוי מתירס יבש שטופל בחומר אלקלי כגון סיד עמוס בפרך ומים ולאחר מכן אדמה. מסא טרי, אשר ייתן מתכון זה טעם אותנטי ומרקם, ניתן למצוא בכמה חנויות מכולת מקסיקניות במפעלי טורטייה. כי זה יכול להיות שכותרתו בדרכים רבות ושונות, מאסה יכול להיות מבלבל לקנות. כמה דברים שיש לזכור הם: 1). הקפד לקנות כמובן-קרקע masa (שכותרתו "masa para tamales") לא דק קרקע masa, אשר עבור טורטיות, לא tamales. אבל גם להימנע מסא שכותרתו" masa preparada para tamales, " אשר כבר מעורב שומן. 2). אם אתה לא יכול למצוא מסה טרי, אתה יכול reconstitute אותו על ידי ערבוב masa harina מאסה מיובש (המכונה גם קמח תירס או "תערובת תירס מיידי masa עבור tamales") עם מים או ציר עוף. המותג Maseca, זמין ב www.mexgrocer.com, הוא האותנטי ביותר. המותג Quaker, זמין בחנויות מכולת רבות, הוא גם מקובל, אבל הקפד לקנות את הקרקע גס "Masa Harina דה Maiz," לא הקרקע עדין "Harina Preparada Para Tortillas." 3). לא ניתן להחליף את ארוחת התירס הרגילה במאסה.* Click here for a recipe for chicken stock. אם אתה מעדיף לא לעשות משלך, מרטינז ממליץ על המותגים המכללה פונדק או יסודות המטבח.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
שומן חזירשומן חזיר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
Reprinted with permission from The Food and Life of Oaxaca: Traditional Recipes from Mexico ' s Heart by Zarela Martinez. © 1997 Macmillan, A Simon & Schuster Macmillan Company

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.