Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות
והוא יספק כ 12 מנות. אם 26 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמנת כבדה, גבינת ריקוטה חלב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו פודינג תירס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 300 מעלות F. להמיס את החמאה על חום גבוה בינוני ולהוסיף את שיפון ירוק חרדל, פטריות חתוכות לקוביות, ושום טחון. מבשלים עד שהירוקים בקושי נבולים והשום ריחני. תניח בצד.
מניחים את החלב והשמנת במחבת רוטב. להביא לרתיחה. בועות צריכות פשוט להתחיל להיווצר לאורך הקצוות, אבל לא להרתיח.
הוסף את הריקוטה וקצף אותו עד משולב היטב. כבה את החימום והנח בצד.
לטאטא את הביצים והחלמון יחד בקערה בינונית. בעוד whisking להוסיף כוס ½ או כך של תערובת שמנת חמה כדי למזג את הביצים. לאחר מכן להוסיף את השאר (לשפוך את מסננת אם אתה אוהב מרקם משיי מאוד) לתערובת להקציף היטב.
מוסיפים את הירקות ואת תערובת פטריות ומערבבים יחד.משמנים מאפין בגודל סטנדרטי.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מחלק אותו באופן שווה בין כל תא.
מניחים את הפח לתבנית אפייה גדולה ומניחים את שתי המחבתות יחד בתנור. באמצעות קנקן, יוצקים מים חמים לתבנית האפייה עד שהרמה מגיעה בערך במחצית הדרך במעלה צידי הפח של המאפין, ויוצרים ביין מארי.
אופים כ 45 דקות עד רק להגדיר בקושי. אם צמרות מתחילים חום יותר מדי לכסות אותו באופן רופף עם נייר אלומיניום.
הסר מהתנור ולתת להם להתקרר.
מניחים אותם, מכוסה לתוך המקרר במשך כמה שעות (הלילה הוא הטוב ביותר). כדי
לשרת: כאשר מוכן צלחת, להביא אותם לטמפרטורת החדר בזהירות להפוך את הפח. ייתכן שיהיה עליך להקיש בעדינות בתחתית כדי לשחרר את timbales.
מגישים בטמפרטורת החדר. לעתים קרובות אני מצמיד את זה לצלעות קצרות מטוגנות.