קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות

Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות
והוא יספק כ 12 מנות. אם 26 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Timbales פודינג מלוח של ירקות חרדל & פטריות יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמנת כבדה, גבינת ריקוטה חלב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו פודינג תירס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מראש לחמם את התנור ל 300 מעלות F. להמיס את החמאה על חום גבוה בינוני ולהוסיף את שיפון ירוק חרדל, פטריות חתוכות לקוביות, ושום טחון. מבשלים עד שהירוקים בקושי נבולים והשום ריחני. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החלב והשמנת במחבת רוטב. להביא לרתיחה. בועות צריכות פשוט להתחיל להיווצר לאורך הקצוות, אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הוסף את הריקוטה וקצף אותו עד משולב היטב. כבה את החימום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
לטאטא את הביצים והחלמון יחד בקערה בינונית. בעוד whisking להוסיף כוס ½ או כך של תערובת שמנת חמה כדי למזג את הביצים. לאחר מכן להוסיף את השאר (לשפוך את מסננת אם אתה אוהב מרקם משיי מאוד) לתערובת להקציף היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הירקות ואת תערובת פטריות ומערבבים יחד.משמנים מאפין בגודל סטנדרטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מחלק אותו באופן שווה בין כל תא.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את הפח לתבנית אפייה גדולה ומניחים את שתי המחבתות יחד בתנור. באמצעות קנקן, יוצקים מים חמים לתבנית האפייה עד שהרמה מגיעה בערך במחצית הדרך במעלה צידי הפח של המאפין, ויוצרים ביין מארי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים כ 45 דקות עד רק להגדיר בקושי. אם צמרות מתחילים חום יותר מדי לכסות אותו באופן רופף עם נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הסר מהתנור ולתת להם להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים אותם, מכוסה לתוך המקרר במשך כמה שעות (הלילה הוא הטוב ביותר). כדי
11
לשרת: כאשר מוכן צלחת, להביא אותם לטמפרטורת החדר בזהירות להפוך את הפח. ייתכן שיהיה עליך להקיש בעדינות בתחתית כדי לשחרר את timbales.
12
מגישים בטמפרטורת החדר. לעתים קרובות אני מצמיד את זה לצלעות קצרות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס