Tomatillo של ליסה ועוגת תות
Tomatillo של ליסה ועוגת תות הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם מאפה, סוכר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, הגרנולה של ליסה, ו עוגת הפודינג של ליסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הקש 1 קרום עוגה לתוך צלחת פאי 9 אינץ'.
מערבבים tomatillos, תותים, טפיוקה, סוכר ומיץ לימון יחד בקערה; לתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, כ 15 דקות. כף tomatillo - תערובת תות לתוך קרום העוגה מוכן. לפזר פרוסות חמאה מעל מילוי.
מכסים את העוגה עם קרום העוגה השני וצובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
חותכים חריצים לתוך קרום העליון עבור אוורור.
מניחים פאי על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום העליון הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, כ 50 דקות.