קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)

Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 807 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 3 שעות ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), עוגת טרס שוקולד, ו עוגת טרס שוקולד.

הוראות

1
עבור העוגה: 1
2
לחמם את התנור ל 163° ולסדר מתלה באמצע. מעיל את הצדדים ואת תחתית של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חותכים 2 סיבובים של נייר קלף ומניחים בתחתית המחבתות. חמאה צמרות הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על עודף; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום, להוסיף את הקפה המיידי, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
6
מניחים את אבקת הקקאו בקערה חסינת חום בינונית ומקציפים בקפה החם עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בואו להתקרר מעט, על 15 עד 20 דקות.3Sift קמח נמדד, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים את החלמונים, שמן, וניל בקערה גדולה נפרדת לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים את תערובת הקקאו המקוררת לתוך תערובת הביצה בעדינות לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה; מניחים בצד.4
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מניחים את החלבונים ביצה, את הקמצוץ הנותר של מלח, ואת הקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות בינונית גבוהה עד החלבונים ביצה מתחילים להפוך לבן קצף, על 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, על 1 דקה. המשך להכות עד פסגות נוקשות מבריק טופס, על 2 דקות יותר.5 תוך שימוש במרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך הבלילה כדי להבהיר את התערובת. בשתי תוספות, מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים, מוודאים שלא יישארו פסים לבנים, אך נזהרים לא לרוקן את הלבנים. באותה מידה לחלק את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
אופים זה לצד זה, מסתובבים באמצע זמן האפייה, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות. לקרר את המחבתות על מדף במשך 10 דקות, ואז לנתק את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין. לשטוף את מחבתות העוגה.6באמצעות סכין משונן, לקצץ שכבה דקה מאוד מכל ראש עוגה, רק מספיק כדי אפילו את פני השטח ולחשוף את החלק הפנימי של העוגה. להחזיר את העוגות כדי מחבתות עוגה ניקה; להפריש.עבור tres leches: 1
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מניחים את השוקולד בקערה גדולה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מניחים את חצי וחצי בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו רק לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
יוצקים את חצי וחצי על השוקולד ולתת לו לשבת עד השוקולד התרכך, על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
לטאטא את החלב המרוכז, חלב התאדה, רום ומלח עד חלקה בשילוב.2 מחלקים את תערובת tres leches לתוך 2 חלקים שווים. החל עם 1 עוגה ו 1 חלק, יוצקים כמה שיותר של תערובת tres leches מעל העוגה ככל האפשר. חזור עם העוגה השנייה ו tres leches חלק. הניחו את העוגות בצד עד שיתחילו לספוג את התערובת, כ -20 דקות. המשך להוסיף עוד מהתערובת עד שכל זה נוספה, כ -30 עד 40 דקות יותר. מכסים את העוגות בניילון נצמד ומקררים 4 שעות, או מקפיאים 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהעוגות קלות יותר לטיפול. (הם לא יכולים לספוג לחלוטין את כל התערובת.) 3לפנות את העוגות מתוך המחבתות על ידי הפיכת כל אחד על צלחת מעל הכיור, כמו כמה תערובת unabsorbed עשוי לשפוך החוצה.למילוי ולהרכבה: 1
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מניחים את הקרם בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד מעובה וחלק.2כדי להרכיב את העוגה, במקום 1 של העוגות על מגש הגשה. באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ על שליש המילוי באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי באופן שווה להפיץ את המילוי הנותר מעל הצדדים של העוגה כולה. מקררים לפחות 15 דקות כדי לתת את הקצפת להגדיר.3רק לפני ההגשה, מקשטים את העוגה: להחזיק את חתיכת השוקולד עם מגבת נייר ביד אחת, ולהשתמש מקלף ירקות לגלח את השוקולד על כל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
20
מגישים באופן מיידי.
21
שתף מתכון זה
22
הדפס
23
דוא " ל
24
שמור (653)

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים12ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, לציפוי המחבתותחמאה, לציפוי המחבתות4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה, ועוד לאבק את המחבתותקמח עוגה, ועוד לאבק את המחבתות1(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרום כההרום כהה8largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה5largesחלמוניםחלמונים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלב התאדה (ללא שומן)חלב התאדה (ללא שומן)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קר מאודקרם כבד קר מאוד2(יכול להיות או להרחיק)גבישי קפה מיידייםגבישי קפה מיידיים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח1צביטהקמצוץ מלח דקקמצוץ מלח דק57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולד, לקישוטsemisweet שוקולד, לקישוט113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק, רצוי תהליך הולנדיאבקת קקאו לא ממותק, רצוי תהליך הולנדי11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן