Tres Leches עוגה עם פטל
Tres Leches עוגה עם פטל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו Tres Leches עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 350; מתלה מיקום במרכז התנור. חמאה וקמח 9-in.- מחבת עוגה רחבה (לפחות 2 ב. עמוק) עם שפה נשלפת; להפריש.
הפוך עוגה: בחר קערת נירוסטה גדולה (לפחות קיבולת 10 כוס) שיכול לקנן בנוחות בסיר גדול. ממלאים את הסיר באמצע הדרך עם מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה עדינה. בקערה, לשלב ביצים וסוכר. הגדר קערה מעל מים; עם מערבל כף יד, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד חיוור ועבה מספיק כדי ליפול מכף בסרט רחב, על 10 דקות.
הסר קערה מחום. לנער קמח דרך מסננת על תערובת ביצה לקפל בעדינות.
מוסיפים חמאה מומסת ומקפלים בעדינות עד שלא יישארו פסים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים על מתלה מרכז עד העוגה הוא השחמה שווה, רק מתחיל למשוך מן הצדדים מחבת, וקפיצים בחזרה כאשר נגע קל במרכז, כ 40 דקות. הגדר מחבת על מדף קירור ולתת מגניב לפחות 10 דקות. הפעל סכין דק בין מחבת שפה.
הסר שפה ולתת לעוגה להתקרר לחלוטין.
הפוך tres leches רוטב: בסיר גדול (לפחות 6-qt. קיבולת) מעל חום גבוה, לשלב חלב עיזים, סוכר, סירופ תירס, מקל קינמון. מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים בתערובת סודה לשתיה (רוטב יהיה קצף) ולהפחית את החום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הופך צבע קרמל ומקטין ל 3/4 כוס, 10 עד 12 דקות.
הסר רוטב מחום; להשליך מקל קינמון, ומערבבים חלב מרוכז וקרם הקצפה. השתמש ב-warm (ראה הערות).
עם סכין ארוכה, משוננת, לחתוך עוגה במחצית אופקית. השאר חצי תחתון על תחתית מחבת עוגה. להרים את העוגה למעלה ולהגדיר, בצד לחתוך למטה, על צלחת שטוחה.
שים את העוגה התחתונה (עם בסיס מחבת) על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטרת. לדחוף את תחתית העוגה בכל רחבי עם קיסם שיניים, להיזהר לא לתקוע את כל הדרך. לאט לאט כפית מספיק חם tres leches רוטב (כ 1 כוס) על תחתית העוגה כדי להרוות היטב אבל לא לגרום לו לטפטף.
בואו לעמוד עד מגניב, כ -10 דקות.
הפוך מילוי: להזמין כמה פטל ללכת על גבי העוגה, ואז לשים פירות הנותרים בקערה ומערבבים בעדינות עם סוכר מגורען. תניח בצד. בקערה צוננת, השתמש במערבל להקציף קרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות ועבה מספיק כדי להפיץ.
מוסיפים וניל ואבקת סוכר; מערבבים היטב.
סקופ על 1 1/3 כוסות שמנת מוקצפת על תחתית העוגה ולהפיץ רמה לקצה. נקודה עם פטל מסוכר, דוחף אותם למטה לתוך שמנת. בזהירות להגדיר את העוגה למעלה, לחתוך את הצד למטה, על העוגה התחתונה ליישר בצורה מסודרת. לדחוף למעלה בכל רחבי עם קיסם כמו קודם, ואז לאט כפית על 1 כוס tres leches רוטב באופן שווה על גבי עוגה כדי להרוות היטב. חלקה העליון כפור וצדדים של עוגה עם הנותרים קצפת; להעביר צלחת הגשה נקייה. מכסים את העוגה מבלי לגעת (הפוך קערה גדולה על זה) וצינה לפחות 2 שעות. מכסים וצננים פטל אם החזיק יותר מ 2 שעות. כיסוי וצינה הנותרים tres leches רוטב.
לחשוף עוגה ולקשט עם פטל שמור.
מגישים עם רוטב tres leches הנותר.