VELVEETAÂ ® עקיצות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Velveetaâ® עקיצות תפוחי אדמה. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 46 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, פלפל, טאקו bellâ® & סלסה עבה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. נסו מטבל פאי תפוחים® VELVEETAÂ, VELVEETAÂ ® פאדג' , ו מחבת פשטידת רועים® VELVEETAÂ (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים בסיר גדול 15 עד 20 דקות. או עד מכרז; לנקז. מגניב 10 דקות. מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מוסיפים בצל, ביצה ופלפל; מערבבים רק עד מעורבב.
מחממים תנור ל 204°. ציפוי ריק לערבב לתוך צלחת עוגה.
לגלגל תערובת תפוחי אדמה לתוך 24 כדורים, באמצעות כ 2 כפות. לכל אחד. הכנס קוביית 1 VELVEETA למרכז של כל כדור, לחלוטין מצרף VELVEETA.
להוסיף, 1 בכל פעם, כדי לערבב ציפוי; להפוך מעיל שווה.
מניחים על גיליון אפייה rimmed מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 14 עד 16 דקות. או עד מחומם דרך.