Wachauer Aprikosenknodel (כופתאות משמש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Wachauer Aprikosenknodel (כופתאות משמש). מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, תפוחי אדמה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כופתאות משמש, כופתאות משמש, ו כופתאות משמש תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה מגררים. למדוד ולנפות קמח. תמדוד חמאה. להשרות גושי סוכר בברנדי.
הסר אבן של משמשים שלמים. מדוד פירורי לחם, סוכר וברנדי. למדוד מרכיבים לרוטב.
מערבבים קמח עם תפוחי אדמה מגורדים, מוסיפים מלח וחלמון ביצה. לשפשף בחמאה ולאחר מכן להפוך את הבצק על לוח משוריין ללוש. לחץ את הבצק ל 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים גוש סוכר ברנדי בכל חצי משמש, מכסים עם חצי משמש אחר.
חותכים בצק לריבועים 4 אינץ'.
מניחים משמש במרכז ועוטפים את הבצק, סוחטים את קצוות הבצק יחד. לקצץ בחוץ.
גלגל כופתה בין כפות הידיים. זרוק כופתאות לתוך סיר גדול של מים רותחים מומלחים. מרתיחים בעדינות במשך 12 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז. מטגנים את פירורי הלחם עם הסוכר ו 3 כפות חמאה טרייה עד פריך.
מגלגלים את הכופתאות בפירורי הלחם ומפזרים קינמון.
מניחים על צלחת מנה מחוממת. מעיל עם רוטב משמש.
מניחים חצאי משמש עם ברנדי ומיץ משמש לבלנדר ומחית.