קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה עם רוטב צ'ילה קווזו ירוק

פירה עם רוטב צ'ילה קווזו ירוק
פירה עם רוטב קווסו צ'ילי ירוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 593 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש פלפל, כוסברה, מלח כשר וגבינת מונטריי ג'ק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 60%. מתכונים דומים: פירה צ'ילה ירוקה, ירוק צ'ילה קווסו, ו תפוחי אדמה טבעוניים צ'ילה קון קווסו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: רייקר
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
2
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול עם 2 כפות מלח ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שסכין חיתוך המוחדרת במרכז אינה נתקלת בהתנגדות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים מחממים 2 כפות מהחמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
להקציף את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מקציפים פנימה את החלב החם ומגבירים את האש לגובה, מבשלים עד שהחלב מסמיך וטעם הקמח התבשל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת מונטריי ג ' ק עד לקבלת תערובת חלקה ונמסה. מערבבים פנימה את הפרמיג 'אנו-רג' יאנו ופובלנו צ ' ילה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסננים היטב את תפוחי האדמה ואז מחזירים לסיר על אש נמוכה לייבוש. כאשר תפוחי האדמה הופכים לבנים ומתייבשים, מעבירים אותם דרך קערה לתוך קערת זכוכית גדולה. שלב בעדינות את תפוחי האדמה עם 6 כפות החמאה הנותרות והקרם החם, בעזרת כף עץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
יוצרים באר באמצע תפוחי האדמה וממלאים ברוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מקשטים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית