המתכון Wafled פלאפל יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בערך 50 דקות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . במנה עיקרית זו יש 470 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, כוסברה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו פלאפל, איך לעשות פלאפל / פלאפל עם חומוס, פלאפל מלך פלאפל ושווארמה מ ' ניו יורק א לה קארט, ו Waffled Bibimbap (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: וופל (רצוי עבור וופלים דקים)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
2
מחממים התנור ל 200 מעלות F (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים).
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מערבבים את השמן, כוסברה, קמח, פטרוזיליה, אבקת אפייה, כמון, מלח, כוסברה, קאיין, חלבוני ביצה, שום וחומוס במעבד מזון ודופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חלבונים
חומוס
כוסברה.
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל קאיין טחון
פטרוזיליה
שום
כמון
קמח לכל מטרה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מברשת קלה את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל עם שמן. מלאו את הוופל על שלושה רבעים של הדרך מלאה (כמה וופל ברזל עדיין צריך להיות מראה). סגור את המכסה בעדינות ומבשל עד הפלאפל הוא חום זהוב המשרד במרכז, 6 עד 10 דקות. שמור את הפלאפל מבושל חם בתנור או מכוסה בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה עושה את הפלאפל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
רדיד אלומיניום
תנור
5
כדי לבנות את הכריכים, למלא כל פיתה חצי עם פלאפל.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
6
מוסיף את הבחירה של תוספות, טפטוף עם החומוס ומפזרים עם כמה מקפים של רוטב חם.