Wafflewich תות עם ג'לאטו ברי טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Wafflewich תות עם ג'לאטו ברי טרי. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. זה מושלם עבור יום האם. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת תות טרי, גלידת תות טרי {כלומר גלידה איטלקית}, ו Wafflewich (דל שומן).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לג 'לאטו: לגרוף את הג' לאטו הרך על משטח נקי או לתבנית אפייה. מקפלים את אוכמניות, פטל ונענע לתוך הג ' לאטו, באמצעות שתי מריות גומי. סקופ לתוך מיכל אטום להקפיא במשך 2 שעות.
מוסיפים את התותים, חומץ, סוכר, מלח ופלפל לקערה בינונית, וזורקים לשלב. לכסות ולהשאיר לפחות 20 דקות.
עבור הוופלים: בקערת ערבוב, לטאטא יחד את החיטה המלאה וקמחים כל מטרה, סוכרים מגורענים וחומים, אבקת האפייה והמלח. בקערה נפרדת, להקציף יחד חמאה מומסת, חלב וביצים. לאט לאט לשפוך את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב. מקפלים במחצית התותים קצף. לכסות ולנוח במשך 20 דקות.
מחממים מגהץ ופל ומרססים את פני השטח שלו עם ספריי nonstick.
יוצקים 1/2 כוס נדיבה של הבלילה ופל לתוך הברזל, קרוב ומבשלים עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות.
הסר את הוופל וחזור עם הבלילה שנותרה, למרוח מחדש תרסיס nonstick בין הוופלים.
מניחים ופל מבושל בצורה מושלמת על צלחת וחותכים אותו לשניים באלכסון כדי ליצור שני משולשים. משולש עליון אחד עם כף גלידה. כריך עם משולש הוופל השני.
מקשטים עם כפית של תותים מוגזים, ואחריו קומץ של אבקת סוכר.