תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Wafflewich תות עם ג'לאטו ברי טרי. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. זה מושלם עבור יום האם. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת תות טרי, גלידת תות טרי {כלומר גלידה איטלקית}, ו Wafflewich (דל שומן).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לג 'לאטו: לגרוף את הג' לאטו הרך על משטח נקי או לתבנית אפייה. מקפלים את אוכמניות, פטל ונענע לתוך הג ' לאטו, באמצעות שתי מריות גומי. סקופ לתוך מיכל אטום להקפיא במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ג ' לאטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מוסיפים את התותים, חומץ, סוכר, מלח ופלפל לקערה בינונית, וזורקים לשלב. לכסות ולהשאיר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים את עודף הנוזל.
3
עבור הוופלים: בקערת ערבוב, לטאטא יחד את החיטה המלאה וקמחים כל מטרה, סוכרים מגורענים וחומים, אבקת האפייה והמלח. בקערה נפרדת, להקציף יחד חמאה מומסת, חלב וביצים. לאט לאט לשפוך את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב. מקפלים במחצית התותים קצף. לכסות ולנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חיטה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים מגהץ ופל ומרססים את פני השטח שלו עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
5
יוצקים 1/2 כוס נדיבה של הבלילה ופל לתוך הברזל, קרוב ומבשלים עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות.
6
הסר את הוופל וחזור עם הבלילה שנותרה, למרוח מחדש תרסיס nonstick בין הוופלים.
7
מניחים ופל מבושל בצורה מושלמת על צלחת וחותכים אותו לשניים באלכסון כדי ליצור שני משולשים. משולש עליון אחד עם כף גלידה. כריך עם משולש הוופל השני.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטו
8
מקשטים עם כפית של תותים מוגזים, ואחריו קומץ של אבקת סוכר.