Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי
Yucatecan בסגנון גריל Mahi-Mahi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 278 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים, מיץ תפוזים, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי, Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון, ו תאילנדי בסגנון אפוי מהי מהי מהי-4 נקודות.
הוראות
מניחים דגים בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
להקציף להדביק achiote ו הבא 7 מרכיבים בקערה בינונית.
יוצקים תערובת achiote על דגים; לפנות מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
מברשת צד מבריק של עלי בננה עם 2 כפות שמן; מניחים כל אחד על גיליון אפייה, צד משומן למטה (חלק העלה יהיה לתלות על קצה הסדין). מסדרים 2 פילה עם מרינדה עדיין נצמד לרוחב במרכז של כל עלה בננה, המרווח 2 סנטימטרים זה מזה.
טפטוף יין סביב דגים בעלים. למעלה כל פילה עם עלה דפנה 1 ו 1 sprig של אפאזוט טרי או פטרוזיליה או 1 קמצוץ של אפאזוט מיובש. מקפלים קצוות תלויים של עלה בננה על פני דגים כדי לצרף באופן רופף.
להעביר דגים מסדין אפייה לגריל, מקופל קצוות למעלה. כיסוי וגריל עד פילה הם רק אטום במרכז, על 10 דקות.
מקשטים בפרוסות עגבניות וליים.
מגישים עם בצל כבוש יוקאטקאן וסלסה Habanero-עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו