Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Yucatecan בסגנון בגריל מהי-מהי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 246 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם דבק achiote, לימונים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי, Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון, ו תאילנדי בסגנון אפוי מהי מהי מהי-4 נקודות.
הוראות
מניחים דגים בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
להקציף להדביק achiote ו הבא 7 מרכיבים בקערה בינונית.
יוצקים תערובת achiote על דגים; לפנות מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.הכן ברביקיו (חום גבוה).
מברשת צד מבריק של עלי בננה עם 2 כפות שמן; מניחים כל אחד על גיליון אפייה, צד משומן למטה (חלק העלה יהיה לתלות על קצה הסדין). מסדרים 2 פילה עם מרינדה עדיין נצמד לרוחב במרכז של כל עלה בננה, המרווח 2 סנטימטרים זה מזה.
טפטוף יין סביב דגים בעלים. למעלה כל פילה עם עלה דפנה 1 ו 1 sprig של אפאזוט טרי או פטרוזיליה או 1 קמצוץ של אפאזוט מיובש. מקפלים קצוות תלויים של עלה בננה על פני דגים כדי לצרף באופן רופף.
להעביר דגים מסדין אפייה לגריל, מקופל קצוות למעלה. כיסוי וגריל עד פילה הם רק אטום במרכז, על 10 דקות.עלי בננה פתוחים.
מקשטים בפרוסות עגבניות וליים.
מגישים עם בצל כבוש יוקאטקאן וסלסה Habanero-עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.