Zabaglione פיקנטי עם תותים ושוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. אם $1.9 למנה נופל בתקציב שלך, Zabaglione חריף עם תותים ושוקולד יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא יין מרסלה, תותים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תותים פרוסים עם Grand Marnier Zabaglione, Zabaglione עם ריבס, תותים, & עוגיית זנגביל להתפורר, ו Zabaglione שוקולד.
הוראות
עבור zabaglione: בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה, יין, סוכר, פלפל קאיין.
מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בעדינות להקציף במרץ עד עבה קצף, 6 עד 8 דקות. תניח בצד.
לרוטב השוקולד: הפחת את מחבת המים לרתיחה.
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בקערה קטנה.
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ומערבבים עד השוקולד נמס והתערובת חלקה, כ 5 דקות.
כפית את רוטב השוקולד לתוך 4 קערות קינוח קטנות. סדר את התותים פרוסים על גבי. כפית את zabaglione על גבי התותים ומפזרים עם אגוזי פיסטוק, אם משתמשים.